Hygglo rabattkod 2023 – Du får 150kr

Hygglo är uthyrningsappen mellan privatpersoner där du hittar nästan allt! Det funkar faktiskt mycket bättre än man tror, delningsekonomin på prylar har äntligen börjat fungera även om vi inte kan sträcka oss till att det ”slagit igenom”.

Jag har personligen använt hygglo aktivt både som hyrestagare och uthyrare sen 2021 – aldrig utan ett enda problem! Därför kan jag och TeknikRåd verkligen rekommendera tjänsten.

150kr bonuskod att hyra för på Hygglo

Bonuskod 150kr gratis: 7IH0S (Andra tecknet är bokstaven ’i’, fjärde tecknet är siffran ’0’)
Bonuskod 50kr gratis: 7C6PM

Vi testar alla våra koder varje vecka för att kontrollera att de fortfarande fungerar och att villkoren inte ändrats.

Hyra ut själv med Hygglo

Du kan självklart själv tjäna lite extra genom att hyra ut prylar på Hygglo. Alla prylar är försäkrade upp till 30.000kr utan självrisk (på de flesta typer av produkter) och vi har dessutom blivit tvungna att testa försäkringen vid ett tillfälle där ersättning betalades ut smärtfritt.

Vi kan också konstaterar att vad som är populärt skiljer sig kraftigt mellan olika platser och årstider.
Under sommarens semestrar så blir partytält, släp, båtar, SUP-brädor med mera poppis för att sedan tvärdö resten av årets tio månader. Och här blir det också tydligt med geografiska skillnader, vattenleksaker är logiskt nog bara populärt ifall man är i närheten av vatten.

De saker som funkar året runt är ovanliga bygg-tillbehör. Sånt som man oftast bara behöver en enstaka gång och är dyra eller klumpiga att ha själv; t.ex. cementblandare eller skivhissar.

Tro inte att du blir rik på att hyra ut genom Hygglo, men det funkar bra och ger lite extra till semesterkassan eller för att betala av en del av de prylar du ändå behöver själv. Dessutom är det ett trevligt sätt att lära känna trevliga människor på i samband med utlämning.

Utbetalningar efter att vi har hyrt ut på Hygglo

En uppdatering för 2023 är att de höjt avgiften för den som bokar något. Detta är såklart negativt för användarna men bolaget bakom Hygglo gör fortfarande förluster. Dessutom är dessa avgiftshöjningar inget unikt, utan en trend som man även ser på P2P tjänster internationellt, såsom Airbnb.

Dan Engström
Dan är en av våra test-specialister med stort fokus på nätverk, teknik och verktyg.