Tibber rabattkod 2023: Få 1000kr att handla för

Tibber är elbolaget som försöker få dig att spara el och utan påslag. Istället tar de en fast månadsavgift på 39kr/mån för tjänsten.

Appen är supersmart, och kan styra allt från dina värmepumpar till din elbil-laddning. Det ger alltså mervärde förutom ett riktigt billig el-abonnemang, ett mervärde jag personligen inte värderade in i valet att gå över till Tibber. Men nu i efterhand inte skulle vilja vara utan.

Timdebitering som Tibber erbjuder är lönsamt för dig som har elbil eller möjlighet till flexibilitet i vardagen, annars är vanlig månads-debitering oftast lönsammare. Om din familj alltid lagar mat vid 18-19 tiden och duschar innan skola/jobb på morgonen, så kommer timdebitering inte att sänka dina elkostnader.

Tibber erbjudande 2023

Tibber rabattkod, få 1000kr att handla för: https://invite.tibber.com/tt25zi6c (1000kr gäller endast i oktober 2023, därefter ger den 500kr)
Koden testas varje vecka och fungerar garanterat.

När du skaffar tibber genom länken ovan så får du 1000kr i deras shop att handla för. T.ex. så är Tibber redan billigast i Sverige på laddbox till elbil.
Koden kommer från andra privatpersoner där både du och den tidigare kunden får 1000kr vardera att handla för.

Dan Engström
Dan är en av våra test-specialister med stort fokus på nätverk, teknik och verktyg.