Teknikråd.se- nu med 30 000 läsare i månaden

Unika rabattkoder, över 50% rea och fri frakt

Teknikråd.se har sammanställt unika och fungerande rabattkoder så du kan spara pengar enkelt. Några koder är unika och tidsbegränsade så vänta inte för länge.

Cdon

Ett av nordens största online butiker som ingår i Qliro group där bla Lekmer ingår. Cdon har ett enormt utbud av bla billiga vitvaror, hushållsmaskiner och mycket mer. De har fraktfritt när du handlar för över 800 kr. De har ofta rabattkoder, rabatter och reor på sitt sortiment.

Rabatter och reor hos CDON- Klicka här

Giltiga Rabattkoder hos CDON- Klicka här

Se teknikråds.se test av trådlösa hörlurar,  Robotdammsugare test, Köksmaskin test

Omdöme
Cdon har ett väldigt bra omdöme. Ofta har de betyg som 8 av 10. Det är enkelt att hitta på deras hemsida, de har snabba leveranser och trygga betalningsmetoder. Den kritik de har fått är att man bara kan nå deras kundservice via mail eller chatt och inte via telefon. Sen ett tag tillbaka har de fått Callback, de ringer upp dig om du önskar.

Whiteaway

2003 startade Whiteaway i Danmark och är nu en av de största butikerna för vitvaror online. Whiteaway erbjuder fri frakt och prisgaranti. De har ofta billigaste vitvarorna och ofta rea på vitvaror, se länkar nedan. De har ibland rabattkoder som de kör kampanj vis. De erbjuder många betalningsalternativ.

Spara 1000:- på fler än 1000 produkter Klicka här för erbjudandet hos Whiteaway.se

30% i rabatt på utvalda varor! Rabatten gäller endast varorna här https://www.whiteaway.se/spara30#och kan inte kombineras med andra erbjudande eller tilläggstjänster.

Se teknikråd.se test av diskmaskiner, test av tvättmaskiner och test av köksmaskiner

Omdöme:
De gånger vi har beställt från Whiteaway har det fungerat perfekt. Även när något har behövts justeras så har vi möts av en trevlig, snabb och tillmötesgående kundtjänst. I överlag så har Whiteaway väldigt positiva kommentarer om sig runt om på nätet. Det negativa som oftast kommer fram är transporterna eller rättare sagt transportföretaget Bring. Ofta har de ett väldigt stort tidsspann när de levererar, vilket kan leda till irritation. Detta bekymmer är lika vid alla transporter från olika online butiker och blir tydlig när du har större gods.

Tretti.se

Tretti.se grundades i Sverige 2004 och blev uppköpta av Whiteaway group 2016. De är bland de största e-handelsbutikerna för hushållsvaror. De har blivit bästa e-handel 8 gånger för vitvaror. De kända för billiga vitvaror och fri frakt. De har unika reor, kampanjer och rabatter.

De har nu Spara 300:- på varor över 3000:- Se utbudet *Kan inte kombineras med andra rabatter eller paketerbjudanden. Gäller t.o.m 8/1-18. Klicka här för att komma till erbjudandet hos Tretti.se

 

Rabattkod - TR30 för utvalda produkter. Klicka här för att komma till erbjudandet hos Tretti.se

Omdöme
Mycket positiva omdömen det fungerar enkelt att beställa och snabb leverans. Trevlig och bra kundtjänst.

Se teknikråd.se test av antivirus