Vi använder cookies för bättre besöksupplevelse

Unika rabattkoder, över 50% rea och fri frakt

Teknikråd.se har sammanställt unika och fungerande rabattkoder så du kan spara pengar enkelt. Några koder är unika och tidsbegränsade så vänta inte för länge.

Cdon

Ett av nordens största online butiker som ingår i Qliro group där bla Lekmer ingår. Cdon har ett enormt utbud av bla billiga vitvaror, hushållsmaskiner och mycket mer. De har fraktfritt när du handlar för över 800 kr. De har ofta rabattkoder, rabatter och reor på sitt sortiment.

Rabatter och reor hos CDON- Klicka här

Giltiga Rabattkoder hos CDON- Klicka här

Se teknikråds.se test av trådlösa hörlurar,  Robotdammsugare test, Köksmaskin test

Omdöme
Cdon har ett väldigt bra omdöme. Ofta har de betyg som 8 av 10. Det är enkelt att hitta på deras hemsida, de har snabba leveranser och trygga betalnings metoder. Den kritik de har fått är att man bara kan nå deras kundservice via mail eller chatt och inte via telefon. Sen ett tag tillbaka har de fått Callback, de ringer upp dig om du önskar.

Whiteaway

2003 startade Whiteaway i Danmark och är nu en av de största butikerna för vitvaror online. Whiteaway erbjuder fri frakt och prisgaranti. De har ofta billigaste vitvarorna och ofta rea på vitvaror, se länkar nedan. De har ibland rabattkoder som de kör kampanj vis. De erbjuder många betalnings alternativ.

 På utvalda varor har Whiteaway sommarrea:Sommarrea -Se Whiteaways kampanjsida här.

10% rabatt- Giltig rabattkod för kalla vitvaror produkter är: KYL1

Se teknikråd.se test av diskmaskiner, test av tvättmaskiner och test av köksmaskiner

Omdöme:
De gånger vi har beställt från Whiteaway har det fungerat perfekt. Även när något har behövts justeras så har vi möts av en trevlig, snabb och tillmötesgående kundtjänst. I överlag så har Whiteaway väldigt positiva kommentarer om sig runt om på nätet. Det negativa som oftast kommer fram är transporterna eller rättare sagt transportföretaget Bring. Ofta har de ett väldigt stort tidsspann när de levererar, vilket kan leda till irritation. Detta bekymmer är lika vid alla transporter från olika online butiker och blir tydlig när du har större gods.

Enemo

Enemo har funnits i Sverige sedan 2011 och är en del av Whiteaway.se. De är kända för billiga vitvaror och fri frakt. De har unika reor, kampanjer och rabatter. Vid större beställningar kan de ge en offert på vitvarupaket.


På utvalda varor har Enemo har sommarea, se utvalda produketer här: Sommarrea -Se deras kampanjsida här.

Se teknikråd.se test av kyl och frys, test av dammsugare och test av robotdamsugare

Omdöme
Mycket positiva omdömen det fungerar enkelt att beställa och snabb leverans. Trevlig och bra kundtjänst. Kritik de har fått är att någon gång har lager saldo visat fel och leveransen har kommit senare en meddelat. Detta har hänt väldigt sällan.

Däckonline

Däckonline är ett tyskt online företag som säljer däck till hela Europa med över 6 miljoner kunder. De har oftast alla däck hemma och kan leverera snabbt med 30 dagar öppet köp. Köper du 2 däck eller mer får du fri frakt. De har över 1500 monteringsstationer över hela Sverige. De har kampanjer och aktiva rabattkoder.

Kampanjer och rabattkoder för dackonline.se

Se teknikråd.se test av dubbdäck, test av friktionsdäck och test av sommardäck

Omdöme
De har betyget 8 av 10 på flera bedömnings sidor. De är snabba och billiga är den största fördelen som kunder ser. Några har fått däcken någon dag innan utlovad leveransdag så mycket gott betyg. Enstaka klagomål tex att fakturan endast är digital (på mail) och 7 dagars betalningstid. Du kan även betala med kort. Någon har fått vänta på sina pengar när de annullerat en beställning i efterhand. De är ska tilläggas att det är väldigt få som fått problem.

ABS Wheels

ABS Wheels är en svensk butik inom däck och fälg som kommit starkt senaste tiden. De har en fysisk butik i Stockholmsområdet (Arlandastad). Fri frakt om du köper kompletta däck eller fälg. De har ofta mycket bra priser på däck och ibland pågående rabattkoder.

400 kr rabatt på ABS fälgar och kompletta hjul, gäller endast ABS fälgar. Rabattkod: 1q216
Klicka här för att kunna använda rabattkoden.. Klicka här för att kunna använda rabattkoden.

Se teknikråd.se test av dubbdäcktest av friktionsdäck och test av sommardäck

Omdöme
De har en trevlig kundservice som kan och ger bra råd kring däck och fälg. Omdömena är positiva. Enstaka gånger har det blivit förseningar och ibland skada på vara, men detta är enstaka fall.

Kaspersky Lab

Kaspersky Lab är ett internationellt antivirusföretag med rötter i Ryssland. Över 300 miljoner användare använder kasperskys antivirus. Företaget grundades av Eugene Kaspersky 1997 och har efter det växt till ett av de ledande antivirus företaget i världen. De har ofta rabattkoder och kampanjer på sina produkter som laddas ner från deras hemsida.

40% rabatt Kaspersky Anti-Virus
Rabattkod: 

30% rabatt på Kaspersky Internet Security Multi Device
Rabattkod: 

30% rabatt på Kaspersky Total Security
Rabattkod: 

Klicka här för att använda rabattkoder hos Kaspersky SE

 Se teknikråd.se test av antivirus

Go to top